Vælg en side

I takt med at flere og flere arbejdspladser flyttes ud i det digitale spektrum, er der kommet et større behov for kontorfællesskaber, hvor der er mulighed for at leje sig ind som et mindre team eller en enkeltstående person. Ofte er disse kontorpladser relativt billige, men man må som lejer indfinde sig med, at der ikke er så meget privatliv, som der ellers ville være med et lukket kontor.

Kontorfællsskaber giver forskellige muligheder

I de fleste kontorfællesskaber er der mulighed for at vælge en af følgende.

  • Et lukket kontor, hvor man har lejet selve arealet, og man dermed selv har brugsret til området.
  • Et fast skrivebord i et åbent kontorlandsskab. Her har man selv ejerskab over selve skrivebordet, og man kan derfor godt lade sine ting ligge, når arbejdsdagen er forbi.
  • En flyvende plads ved et skrivebord. Her er man ikke sikret en specifik plads, men man er sikret et skrivebord, når man møder op.

Hvilken løsning der passer en bedst, kommer ganske enkelt an på det behov, man sidder med. Har man behov for en lukket dør til diverse møder, så kan det være rart med et dedikeret kontorlokale. Hører det sig derimod til sjældenhederne, at man har behov for at tale med andre via telefon eller Skype, så kan et fast skrivebord være et godt og billigt alternativ.

Freelancere er i høj kurs, når virksomheder skal outsource

Der er i dag stor sandsynlighed for, at freelancere får opgaven, når der skal outsources fra diverse virksomheder. Her kan der være tale om alt fra, at en hjemmeside indenfor netdating har behov for assistance med deres markedsføring, til at der skal rådgives omkring en flytning af en hjemmeside fra en server over til en anden.

Er man freelancer, og ønsker man at komme ud fra eget hjem, når der skal arbejdes, så kan et kontorfællesskab være den helt rigtige løsning. De fleste ønsker ikke at sidde hjemme døgnets 24 timer, og derfor kan det være rart at komme ud og arbejde et andet sted. Det er endvidere med til at gøre det lettere, når man skal hjem og holde fri, at arbejdspladsen reelt set er andetsteds.