Vælg en side

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi her på siden er svært glade for kontorfællsskaber. Vi ser det som en fantastisk mulighed for at udvikle sig forretningsmæssigt og som person. Herunder vil vi gennemgå nogle af de fordele, der er ved at sidde på et kontorfællesskab.

Mange iværksættere kan ofte være tilbageholdne med at sidde på et kontorfællesskab, da det er en månedlig udgift, som kunne være blevet sparet væk, hvis man havde siddet derhjemme. Sagen er dog den, at der er rig mulighed for at hente værdi ude i disse fællesskaber, og i sidste ende kan det være med til at opveje den udgift, som der månedligt er for eksempelvis en skrivebordsplads.

Bøvler du ofte med din WordPress hjemmeside?

Rigtigt mange iværksættere har en hjemmeside, som de bøvler med. Er man ikke programmør, og har man ikke specielt meget teknisk snilde, så kan det være svært at holde sin hjemmeside up to date. Her kan det være rart med eksempelvis et WordPress forum, hvor der kan stilles spørgsmål, men da det nogle gange kan tage lidt tid, før man får svar, er et kontorfællesskab et godt alternativ.

Det kræver naturligvis, at man finder et sted at sidde, hvor der sidder nogle teknisk dygtige mennesker. Det er dog ofte tilfældet ude i kontorfællesskaber, og derfor kan du med fordel undersøge, om ikke også det er tilfældet hos dit lokale fællesskab.

Få hjælp til SEO på et forum

Et kontorfællesskab kan i og for sig godt anses som værende et levende forum. Det er dog sjældent, at alle de rigtige kompetencer er at finde her. Derfor kan det også være rart at vide, at der ofte kan være hjælp at hente, hvis man kigger mod online forums. Et WordPress forum vil ofte have en underkategori, som blandt andet omhandler SEO og online markedsføring. Har du derfor et spørgsmål til nogle af disse emner, så kan du med fordel oprette en tråd derinde.