Vælg en side

Kan du også nogle gange fange dig selv i en tankestrøm om, hvorvidt du kan nå at færdiggøre dagens papirarbejde på jobbet, samtidig med at du skal hente børn, bringe dem til fødselsdage, og oven i hatten forberede den mest fantastiske middag til ægtefællen? At fundere over hvordan karriere og familieliv kan harmonere, er en helt og aldeles normal tankestrøm, vi alle sammen kan have. Der hvor det kan gå hen og blive en usund tankestrøm, og i værste tilfælde føre til en stresset hverdag er, når vi vælger at fokusere på alle de ting vi ikke kan nå i løbet af en almindelig arbejdsdag. Denne tankeadfærd skal gerne stoppes, og i det følgende vil vi give vores bud på, hvordan dette kan lade sig gøre.

Arbejd hjemmefra et par gange om ugen

En simpel ting der kan hjælpe dig væk fra den onde tankehvirvel, er ved at arbejde hjemmefra. Er du så heldig at have et arbejde, hvor dette kan lade sig gøre, kan vi anbefale dig i en periode at tage et par dage om ugen, hvor du klarer arbejdet hjemmefra. På denne måde er du i trygge og stressfri omgivelser, og du vil øjeblikkeligt føle roen fra hjemmet gøre dig godt i dit arbejde.

Planlæg en eftermiddag hvor børnene kan komme med på arbejde

Mange forældre oplever, at de bruger enormt meget tid på arbejdspladsen fremfor i hjemmet sammen med de kære små. En måde hvorpå du kan bringe hjemmet med dig på jobbet, er ved at tage dine børn med på kontoret og for eksempel vise dem kantinen, fællesarealerne og meget andet. På denne måde får du vist dine børn, hvad du egentlig går og laver til hverdag, når de er i børnehave eller i skole, og herved vil dine børn også langsomt opbygge en hvis forståelse for, hvad du laver til dagligt. Alene denne viden kan gøre dig godt på arbejdspladsen.

Arranger månedlige frokoster med kollegaerne og inviter familierne med

Vores sidste forslag går ganske simpelt ud på at arrangere frokoster eller måske bare en hyggelig eftermiddagskaffe med kollegaerne, hvor alle har muligheden for at tage deres børn med. På denne måde får i bygget en naturlig bro fra arbejdsliv til familieliv.