Vælg en side

Annonce

Kender du til det der med at have et travlt arbejdsliv? Måske har du en arbejdsuge, der bestemt ikke kun består af 37 timer, og selve arbejdsdagen består af meget få pauser og med fuld fart frem. Der er konstant noget at se til, og måske føler du dig altid bagud. Du kan hurtigt komme til at føle dig stresset, og hvor du også samtidig glemmer en masse ting i løbet af dagen. Noget der gør, at du kommer endnu mere bagud. Faktisk er du bare inde i en ond cirkel. Noget der også påvirker privaten.

Skab overblik over din dag

Måske synes du, at det virker fjollet, men faktisk er det en god idé at bruge din kalender aktivt. Det er okay at erkende, at man har så meget mellem ørerne, at man skal have hjælp til at huske det hele. Start fx din arbejdsdag ud med at få skrevet alt ned i din kalender, som du skal huske at gøre i løbet af dagen. Noget, der kan give dig meget mere ro i hovedet, som faktisk også kan medføre, at dine arbejdsopgaver bliver udført bedre. Din kalender skal selvfølgelig også bruges til ting længere ud i fremtiden.

Er der styr på børnene?

Noget der i den grad også kan fylde meget i løbet af en arbejdsdag, er om der nu også er helt styr på børnene, og om de har det godt. Dette skal der også skabes ro omkring. Noget du kan gøre ved på forhånd at få givet dine børn alt tænkelige med i institution, så du er på den sikre side. Hertil vil det også være en fordel for dig, hvis du finder noget overtøj til dit barn, som kan klare lidt af det hele, som du kan se her.

Dette er bare eksempler på, hvad der kan give dig mere ro på arbejdet.