Vælg en side

Har du svært ved at koncentrere dig på arbejdet? Du føler dig konstant træt, du har svært ved at holde fokus, og du har en meget kort lunte. Alle dine kolleger irriterer dig over de mindste ting. Men bare rolig. Denne følelse er du ikke ene mand om. Rigtig mange mennesker kan genkende dette scenarie. Og faktisk findes der en ganske naturlig forklaring på det.

Nej tak til helbredsmæssige sygdomme

Du sover ikke ordentlig om natten. Det oplever mange mennesker, uden de egentlig er klar over det. De har godt tænkt over, at de har været urolige om natten, fordi de ikke har kunne finde en position at ligge i, som de har fundet behagelig i mere end 30 sekunder. Men det er rigtigt. Du sover ikke ordenligt om natten, og det er faktisk alvorligt. For lidt eller for dårlig søvn kan nemlig godt have alvorlige konsekvenser for dit helbred. Er kvaliteten af din søvn dårlig over en længere periode, øger du din risiko for nedsat immunforsvar samt sygdomme som diabetes, Alzheimers, overvægt og hjerteproblemer. Din hjerne får under for lidt søvn ikke lov til at slappe ordentlig af. Så det skal du altså få gjord noget ved

Din seng kan være altafgørende

Alle disse sygdomme er naturligvis ikke noget, nogen af os er interesseret i at få. Men sådan lidt mere nu og her, synes du sikkert, at det er vildt irriterende, at du nærmest skal kæmpe for at holde øjnene åbne, når du er på arbejde. Men bare rolig. Der findes en løsning, og det er en elevationsseng i flere størrelser. På den måde kan du nemlig indstille din seng lige efter din krop, så du hele natten er sikret, at du ligger godt og sover som en sten. Dette gør så også i sidste ende, at du vil få meget bedre fokus på arbejdspladsen.