Vælg en side

Står du og skal arrangere en firmajulefrokost, er du kommet til det helt rette sted for gode idéer og festlige indslag. En julefrokost er en fantastisk måde at ryste medarbejderne sammen på, og det er også en oplagt måde at runde året af på. Efter datoen er fundet, og krydset er sat i kalenderen, er det tid til at planlægge, hvor festlighederne skal finde sted, og hvad disse skal indebære. Her kan det være en god idé at være ude i god tid med planlægningen, så i får de bedste forudsætninger for at arrangere et brag af en fest – og samtidig slipper i også for stress og jag i sidste øjeblik.

Find den helt rette lokation

Det første skridt i planlægningen af en firmajulefrokost er at finde en lokation, der passer til både behov og budget. Prisen er naturligvis en afgørende faktor for de fleste, og i mange tilfælde vil det være muligt at forhandle sig frem til en mere favorabel pris, hvis der købes en samlet pakke med både lokation, mad og service. Dette gør ligeledes planlægningen mere enkel for jer, således at i kan samle disse ydelser hos én leverandør. Det er dog naturligvis også vigtigt at have in mente, at den potentielle lokation både skal kunne rumme hele selskabet samt have plads til eventuelle aktiviteter under eller efter spisningen. I kan derfor med fordel vende jeres forventninger til aftenen med leverandøren og forventningsafstemme på forhånd.

Tema og aktiviteter til julefrokosten?

Når stedet er på plads, er det tid til planlægning af selve aftenen. Det er ofte et stort hit med et givent tema til julefrokoster, og det kan derfor være en god idé at tage temperaturen på, om dette ikke også vil være tilfældet ved jeres arbejdsplads. Der findes et hav af forskellige temaer at vælge mellem, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser her. Nogle af de klassiske temaer kan centrere sig omkring tidsperioder, filmgenre, farvekoordinering eller noget helt fjerde. Det er dog som hovedregel altid det mest hensigtsmæssige at melde det givne tema ud i god tid, således at alle de deltagende har mulighed for at nå at anskaffe sig passende tøj og accessories i god tid forinden. Når temaet er fastslået, er det en oplagt mulighed at arrangere nogle aktiviteter i tråd med dette tema. Her findes der mange sjove lege eller udfordringer, men det kan også blot være noget så simpelt, som at den bedst udklædte vinder en præmie

Lej en photobooth til forevigelse af aftenen

Når både dato, lokation, tema og aktiviteter er på plads, er der ved at være stablet et fantastisk arrangement på benene – det eneste der mangler, er en måde hvorpå at aftenen kan foreviges. Til dette er det yderst anbefalelsesværdigt at anskaffe sig en photobooth, også kendt som et selfie cam, da dette lader gæsterne tage afslappede, sjove, skøre stemningsbilleder i løbet af aftenen. Denne løsning er derudover også et sikkert valg økonomisk – og der er garanti for god underholdning og fornøjelse i tiden efter, når billederne deles med medarbejderne.